25/
11/2014
Oceń artykuł:
1 Gwiazdka2 Gwiazdki3 Gwiazdki4 Gwiazdki5 Gwiazdek
ocena: 5,00 na 5 możliwych
na podstawie 2 głosujących osób.
Loading...

Lekcja przyrządzania fiorentiny (Bistecca Fiorentina)

Ciekawa oferta dla miłośników mięsnych potraw.

Bistecca Fiorentina to wołowy stek florencki popularny nie tylko w Toskanii. Podczas tej lekcji lokalny rzeźnik i masarz, który jest właścicielem sklepu z wędlinami toskańskimi i z pyszną wołowiną wytłumaczy jak się powinno wybrać odpowieni kawałek mięsa oraz pokaże na czym polega proces marynowania fiorentiny. Opowie również o przyprawach, które są potrzebne do jej przyrządzenia oraz nauczy uczestników jak powinno się piec fiorentinę by stek był soczysty w środku.

Na koniec wszyscy uczestnicy wspólnie zjedzą kolację, gdzie bohaterem wieczoru będzie właśnie upieczona tego wieczory fiorentina oraz inne toskańskie specjały.

Lekcja odbywa się w języku polskim.
Cena 75 Euro za osobę.
Przy większej ilości osób tj. powyżej 6 cena za osobę będzie niższa.

Gdzie?

Okolice Sieny

Jeśli jesteś zainteresowany lekcją przyrządzania fiorentiny podczas swojego pobytu w Toskanii, poinformuj nas o tym jak najszybciej, najlepiej jeszcze przed rezerwacją pobytu wyślij e-mail.

 Jeśli masz dodatkowe pytania, skontaktuj się z nami.

Rezerwacja miejsca w Toskanii

Wypełnij formularz! Skontaktujemy się z Tobą by potwierdzić otrzymanie zgłoszenia. Potwierdzimy dostępność miejsc i ostateczną cenę.
Jeżeli potrzebujesz ubezpieczenia, samochodu lub informacji o atrakcjach w okolicy tej willi - napisz to w formularzu.

Zapytaj o wakacje


:
:



The following two tabs change content below.
zuza

zuza

Zuza.... Z wykształcenia marketingowiec, prywatnie szczęśliwa mama trójki dzieci. Uwielbia robić zdjęcia, gubić się w nowych miejscach, poznawać nowych ludzi i dobrą kawę.
zuza

Ostatnie wpisy zuza (zobacz wszystkie)

Twój komentarz

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.