26/
11/2014
Oceń artykuł:
1 Gwiazdka2 Gwiazdki3 Gwiazdki4 Gwiazdki5 Gwiazdek
ocena: 5,00 na 5 możliwych
na podstawie 1 głosujących osób.
Loading...

Wycieczka do tłoczarni oliwy połączona z jej degustacją

First Tab

Tabby ipsum dolor sit amet, kitty sunbathe dolor, feed me.

Second Tab

Lay down in your way catnip stuck in a tree, sunbathe kittens.

Third Tab

sleep in the sink climb the curtains attack, give me fish.

Krajobraz Toskanii to nie tylko winnice, ale również liczne gaje oliwne.

Podczas tej wycieczki możesz zobaczyć wieloetapowy proces produkcji oliwy. Dowiedzieć się, między innymi, co wpływa bezpośrednio na jej smak oraz ile czasu potrzeba od zbioru do tłoczenia by utrzymać jej wysoką jakość.

Po wycieczce po gajach oliwnych właściciele zaproszą Cię na degustację różnych typów oliwy z oliwek, które spróbujesz wraz z typowym, niesłonym chlebem toskańskim.

Degustacja oliwy, cena od 6 Euro/ osobę
Czas trwania: około 1,5 – 2 godziny.
Liczba uczestników: 2-10

Miejsce: Gaiole in Chianti, okolice Sieny, Empoli lub najbliższej miejsca Twojego zakwaterowania

Rezerwacja miejsca w Toskanii

Wypełnij formularz! Skontaktujemy się z Tobą by potwierdzić otrzymanie zgłoszenia. Potwierdzimy dostępność miejsc i ostateczną cenę.
Jeżeli potrzebujesz ubezpieczenia, samochodu lub informacji o atrakcjach w okolicy tej willi - napisz to w formularzu.

Zapytaj o wakacje


:
:



The following two tabs change content below.
zuza

zuza

Zuza.... Z wykształcenia marketingowiec, prywatnie szczęśliwa mama trójki dzieci. Uwielbia robić zdjęcia, gubić się w nowych miejscach, poznawać nowych ludzi i dobrą kawę.
zuza

Ostatnie wpisy zuza (zobacz wszystkie)

Twój komentarz

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.